Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Ευχαριστήριο

   

     Η Κερκυραίων Πρωτοβουλία, είναι μία κατά βάση εθελοντική ομάδα, που χωρίς να λαβαίνει καμιά χρηματοδότηση από το Ελληνικό κράτος ή την Ευρωπαϊκή Ένωση, προσπαθεί να φέρει σε πέρας διάφορες δράσεις σε επίπεδο πολιτισμού, οικολογίας και κοινωνικής αλληλεγγύης.

 Σε αυτή μας την προσπάθεια, βρίσκουμε πολλούς συμπολίτες μας που μας βοηθούν, είτε συμμετέχοντας ενεργά στις δράσεις μας, είτε χορηγώντας μας τα μέσα, για να πραγματοποιήσουμε τις δράσεις αυτές( υλικά καθαρισμού, χρώματα, φυλλάδια κ.α). Οι περισσότεροι δεν θέλουν καν ν' αναφέρουμε τα ονόματα τους, το κάνουν επειδή απλά θέλουν να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν.
   Σεβόμενοι την επιθυμία τους για ανωνυμία, δεν θα αναφερθούμε ονομαστικά, αλλά θεωρούμε υποχρέωση μας τουλάχιστον να τους ευχαριστήσουμε δημόσια, για την προσφορά τους αυτή!

Για την επόμενη δράση της Κερκυραίων Πρωτοβουλία, που αποτελεί συνέχεια από τη δράση που ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβρη και αφορά την ενημέρωση των καταστημάτων στην Κέρκυρα για την ανακύκλωση και την καθαριότητα, ευχαριστούμε 3 γνωστούς Κερκυραίους, έναν κύριο και δύο κυρίες, που με δικά τους έξοδα μας τύπωσαν τα φυλλάδια της εκστρατείας ενημέρωσης! Οι δράσεις μας θα συνεχίζονται όσο υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται και προσπαθούν να προσφέρουν στην Κέρκυρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου