Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

Καλλιτέχνες της Κέρκυρας: Η ζωγράφος Όλγα Σταύρου!

                            Το καντούνι του Αγ. Σπυρίδωνα

  Η ζωγράφος Όλγα Σταύρου γεννήθηκε το 1970 και ζει μόνιμα στην Κέρκυρα. Από μικρή ηλικία παρακολουθούσε τον πατέρα της που ζωγράφιζε ερασιτεχνικά και σε ηλικία 14 ετών λαμβάνει μέρος σε διαγωνισμό ζωγραφικής, όπου βραβεύτηκε με  το 2ο βραβείο πανελλαδικά.

 Έχει δημιουργήσει το δικό της χώρο, το ATELIER και ζωγραφίζει πάνω σε διαφορετικές επιφάνειες όπως καμβά, γυαλί, ξύλο, πέτρα, μέταλλο και κεριά. Κατασκευάζει διάφορες συνθέσεις από φυσικά υλικά και συνεργάζεται με Κερκυραίους διακοσμητές.

   Πολλά έργα της κοσμούν γνωστά καταστήματα, καφέ και μπαρ της Κέρκυρας, άλλα βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει πάρει μέρος σε αρκετές εκθέσεις στην Κέρκυρα, στην Ελλάδα αλλά  στο εξωτερικό και είναι μέλος της ΕΙΚΕ.

Σας παρουσιάζουμε μέρος της δουλειάς της

Πυρογραφίες σε ξύλο!


Λάδι σε καμβά!

Μολύβι σε χαρτί!Παστέλ!Ζωγραφική σε ξύλο!Ζωγραφική σε κεριά!


Δημιουργίες βιτρό! Δημιουργίες σε γυαλί!Χαραγμένα ποτήρια!

Βινύλια με ...άλλη άποψη...
Μελλοντικές σκέψεις και ευχές της ζωγράφου...

Θα ήθελα η Κέρκυρα να γίνει μια μικρή γωνιά του κόσμου, για όλους τους καλλιτέχνες της γης ώστε  να μπορούν να παρουσιάζουν την δουλειά τους! Ένας μικρός καλλιτεχνικός παράδεισος...

Το Δ.Σ. της Κερκυραίων Πρωτοβουλία, θέλει να ευχαριστήσει την κ. Όλγα Σταύρου για την συνεργασία στην συγκεκριμένη αλλά και σε άλλες δράσεις της ομάδας!

1 σχόλιο:

 1. Καλημέρα κυρίες/κύριοι,
  Πρέπει να χρηματοδοτήσετε ένα σημαντικό πρόγραμμα, ή ψάχνετε τη χρηματοδότηση για να χτίσετε ή να αγοράσετε το σπίτι σας; Μην κάνεις άλλες ερωτήσεις. Σας προσφέρουμε τα δάνεια ακίνητων περιουσιών, τα δάνεια αυτοκινήτων και τα προσωπικά δάνεια για να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

  E-Mail: info@secukredit.com
  Website: http://secukredit.com/demande-de-pret/

  Σας ευχαριστούμε για την επιλογή μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή