Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Δελτίο Τύπου


Δελτίο Τύπου

   Η Κερκυραίων Πρωτοβουλία, έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν τα παιδιά και πιστή στις διακηρύξεις της όσον αφορά την κοινωνική αλληλεγγύη, προσκαλεί όλους τους Κερκυραίους στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15/5/2011 και ώρα 10:00 – 13:00, στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας
( δίπλα από το παλιό ψυχιατρείο).
   Όσοι θα παρευρεθούν, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστα και τα παιδιά τους δημιουργικά! Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τα εξής:

1)     Θα δημιουργηθούν ομάδες που θα ασχοληθούν με ζωγραφική, χειροτεχνία, δημιουργική ζαχαροπλαστική, κάτω από την εποπτεία και την καθοδήγηση ζωγράφων και εθελοντών. Τα παιδιά μπορούν να λάβουν μέρος σε όποια ομάδα θέλουν ή ακόμα και σε όλες!

2)     Ομαδικά παιχνίδια που προάγουν την συνεργασία και την ευγενή άμυλα μεταξύ των παιδιών, διαφορετικά από τα καθιερωμένα.

3)     Στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί χαριστικό – ανταλλακτικό παζάρι. Θα μπορεί όποιος θέλει να προσφέρει πράγματα που δεν χρειάζεται πια ( όπως βιβλία, παιχνίδια, CD, DVD, ρούχα ή ότι άλλο έχετε) και τα οποία θα πουληθούν σε όποιον ενδιαφέρεται σε πολύ χαμηλές τιμές, της τάξεως από 0.50 λεπτά έως 3.00 ευρώ. Μόνη προϋπόθεση να είναι σε καλή κατάσταση. Τα χρήματα θα μπαίνουν σε κουμπαρά που θα έχει διαθέσει στον χώρο το Χαμόγελο του Παιδιού. Επίσης θα μπορούν οι παρευρισκόμενοι ν’ανταλλαξουν κάτι που τους ανήκει με κάτι άλλο του ενδιαφέροντος τους. Η ανταλλαγή θα γίνεται χωρίς χρήματα!!
   Στο χώρο  θα υπάρχει μικρός μπουφές με αναψυκτικά, καφέ, κέικ και κουλουράκια, από τον οποίο θα μπορούν όλοι να κεραστούν χωρίς επιβάρυνση.
Το εισιτήριο εισόδου θα είναι 3 ευρώ και αξίζει να τονίσουμε ότι ΟΛΑ τα έσοδα θα διατεθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού στην Κέρκυρα!!!

  Επίσης θα γίνει μία μικρή ομιλία ενημέρωσης για το Χαμόγελο του Παιδιού και τις δράσεις του, όπως επίσης οι παρευρισκόμενοι θα ενημερωθούν σε  θέματα εθελοντισμού και οικολογίας!
Ελπίζουμε να μας στηρίξετε!!!!!!

Πληροφορίες επικοινωνίας
Τηλέφωνα: 26610 34066 και 26610 44154, 693 7255366 και 697 0544637
E-mail:kerkyraionprotovouliamko@yahoo.gr


     

1 σχόλιο:

  1. μπραβο συγχαρητηρια πολυ ωραια πρωτοβουλια.Ευχομαι την συμμετοχη του Κερκυραικου λαου για την θεμελιωση του θεσμου χαμογελο του παιδιου στον τοπο μας.Προσφερε και προσφερει εργο για τη σωτηρια πολλων παιδιων και δεν εισεπραξε ποτε καποια κρατικη επιχορήγηση.Εμεις οι πολιτες οφείλουμε να το στηριζουμε οπως μπορουμε,για να μπορεσει να συνεχισει το εργο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή