Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Ευχαριστήρια επιστολή


                                                   

   Όλα τα μέλη της Πολιτών Εξουσία ΜΚΟ, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά, μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε η  ΜΚΟ, την Κυριακή 15/5/2011 στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας. ΟΛΑ τα έσοδα της εκδήλωσης θα ενισχύσουν το Χαμόγελο του Παιδιού στην Κέρκυρα!!! Η εκδήλωση ήταν πολύ επιτυχημένη, πουλήθηκαν όλα τα εισιτήρια και οι λαχνοί, και συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό, για καλό σκοπό!
   Οι διοργανωτές, θέλουν να ευχαριστήσουν, καταρχήν τον διευθυντή του 7ο Δημοτικού σχολείου Κέρκυρας, κ. Σουρτζίνο Σπύρο,για την άδεια που μας έδωσε να χρησιμοποιήσουμε τον προαύλιο χώρο του σχολείου για την εκδήλωση, επίσης τους εθελοντές που βοήθησαν σημαντικά και είναι οι εξής:
Γεωργία, Έλλη, Αλεξάνδρα, Άρτζη, Γεωργία, Κωνσταντίνος, Αμαλία, Βαρβάρα, Πόπη, Σοφία, Αγγελική, επίσης τους υπαλλήλους του Sconto στου Γκίκα ( Σούλα, Άντζελα, Ελένη, Κατερίνα, Νίκο, Θεοδοσία και Αγγελική) για την ευγενική προσωπική χορηγία τους.

Επίσης τους χορηγούς  μας:

Βιβλιοχαρτοπωλείο « ΠΥΞΙΔΑ »
ΔΗΜΗΤΡΑ  markets
Βιβλιοχαρτοπωλείο  « ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ »
Κατάστημα ρούχων « Eclipse »
Εμπόριο – Αντιπροσωπίες, Κρόκος Κωνσταντίνος
Καφεκοπτείο « ΖΑΧΟΥ»
Κατάστημα εσωρούχων  « Elxis »

που προθυμοποιήθηκαν να συνεισφέρουν και αυτοί στην εκδήλωση. Χωρίς την δική τους προσφορά, δεν θα τα είχαμε καταφέρει!!!
Και φυσικά, να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους από το Χαμόγελο του Παιδιού και τα ίδια τα παιδιά που μας τίμησαν με την παρουσία τους!
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου