Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Συνεχίζεται η δράση "Αξίζει να προσφέρεις".     Η Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ, συνεχίζει τη δράση της " Αξίζει να προσφέρεις" και μέσα στο καλοκαίρι. Στα πλαίσια της δράσης αυτής, οι εθελοντές μας συλλέγουν διάφορα υλικά αγαθά ( ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, βιβλία κ.λ.π), τα οποία είναι σε καλή κατάσταση και τα προωθούν όπου υπάρχει ανάγκη, σε ιδρύματα της Κέρκυρας αλλά και σε οικογένειες. Η δράση αυτή έχει πραγματοποιηθεί ήδη 3 φορές και για 4η φορά έχουμε συλλέξει αρκετά παιδικά ρούχα αυτή τη φορά! Παρακαλούνται όσοι γνωρίζουν οικογένειες με παιδιά που έχουν ανάγκη αυτή τη δύσκολη εποχή, να μας ενημερώσουν για να έρθουμε σ' επαφή μαζί τους και να προσπαθήσουμε να καλύψουμε έστω κάποιες από τις ανάγκες τους! 
  Μέχρι τώρα, τα συλλεχθέντα αγαθά τα έχουμε προωθήσει στο γηροκομείο Κέρκυρας, στο Ορφανοτροφείο Κέρκυρας, στο Χαμόγελο του Παιδιού, σε νηπιαγωγία του νησιού ( παιχνίδια και βιβλία ) και σε οικογένειες. Η δράση είναι συνεχής...

Μπορείς και εσύ να προσφέρεις στη δράση αυτή, είτε με το να δώσεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι πια, είτε με το να βοηθήσεις στη διανομή τους!


Πληροφορίες για τη δράση αυτή: 
26610 34066 ( Ώρες καταστημάτων )
693 7255366 Wind
695 1324892 Vodafone
693 7255366 Cosmote

E-mail: politonexousia@gmail.com , politonexousiamko@hotmail.gr , kerkyraionprotovouliamko@yahoo.gr
http://politonexousia.blogspot.com/ και στο Facebook: Κερκυραίων Πρωτοβουλία - Πολιτών Εξουσία ΜΚΟ(ομάδα), Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου