Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

Για 4η φορά η δράση "Αξίζει να προσφέρεις" από την Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ   Για 4η φορά μέσα σε 1.5 χρόνο, τα μέλη και οι φίλοι της Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ, κατάφεραν και συνέλεξαν πάνω από 700 τεμάχια, υλικά αγαθά όπως ρούχα, παπούτσια, τσάντες, βιβλία και παιχνίδια. Τα αγαθά αυτά προσέφεραν συμπολίτες μας και με τον τρόπο αυτό βοήθησαν και εκείνοι συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη!
  Η υπεύθυνη Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Κερκυραίων Πρωτοβουλία, κ. Ελένη Ρώσση, φρόντισε ώστε να γίνει ο σωστός διαχωρισμός των αγαθών και ο καταμερισμός τους, ανάλογα με τις ανάγκες που μας είχαν αναφερθεί. Έτσι λοιπόν, την Τρίτη & Τετάρτη, 24 & 25/07/2012 , θα γίνει και η παράδοση των δεμάτων από εθελοντές της ΜΚΟ στους:

1)  Ερυθρό Σταυρό , παράρτημα Κέρκυρας
2)  Χαμόγελο του Παιδιού
3)  Γηροκομείο Κέρκυρας
4)  Ενορία Κουραμάδων Κέρκυρας (άπορες οικογένειες)

  Δεν έχουμε λόγια για να ευχαριστήσουμε όσους συνανθρώπους μας ήρθαν και πρόσφεραν, για αυτό τον σκοπό! Μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε!
Να τονίσουμε ότι η δράση μας αυτή είναι συνεχής και θα συνεχίσουμε να συλλέγουμε και να παραδίδουμε όπου χρειαστεί, τ' αγαθά που μας φέρνουν οι Κερκυραίοι συμπολίτες μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου