Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

Ξεκίνησαν οι εθελοντικές βάρδιες παρατήρησης στην Κέρκυρα!

                                                          Παρατηρητήριο Πέλεκα


    Μετά την ενημέρωση των εθελοντών στο παρατηρητήριο Πέλεκα, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9/07/2012, ξεκινούν από αύριο, 12/07/2012 οι εθελοντικές βάρδιες και στο παρατηρητήριο αυτό!
 Ήδη έχουν ξεκινήσει βάρδιες στο παρατηρητήριο Τρουμπέτα από το περασμένο Σάββατο και στο παρατηρητήριο Χλωμού από την 1η Ιουλίου! Όλοι οι εθελοντές προσφέρουν από τον προσωπικό τους χρόνο, προκειμένου αν εντοπίσουν καπνό, να ενημερώσουν aμέσως την πυροσβεστική υπηρεσία και να  δώσουν πληροφορίες για το σημείο, την ένταση και το είδος του καπνού!

   Η φιλοσοφία, << πρόσεχε για να έχεις >>, είναι κάτι που θεωρούμε ότι πρέπει να γίνει σε όλους μας συνείδηση. Μην περιμένουμε να κάψει η φωτιά το σπίτι μας για να ενεργοποιηθούμε. Η σωστή πρόληψη, μπορεί να μας γλιτώσει από πολλούς μπελάδες. Μπελάδες που μπορεί να μας στοιχίσουν υλικά αγαθά που με κόπο αποκτήσαμε (περιουσία ), μπελάδες που μπορεί να μας στοιχίσουν ακόμη και την ίδια μας την ζωή.

   Να τονίσουμε ότι χρειάζονται και άλλοι εθελοντές για τα παρατηρητήρια παραπάνω, για να μην επαναλαμβάνονται οι βάρδιες συνεχώς από τους ίδιους. Όπως είναι λογικό, ο κάθε ένας εθελοντής έχει και πολλές άλλες υποχρεώσεις, εργασία, οικογένεια κ.λ.π  Αν λοιπόν κάποιοι θυσιάζουν προσωπικό χρόνο, για το νησί και για όλους εμάς, δεν νομίζετε ότι πρέπει όλοι μας να συμμετέχουμε για να μοιραστεί καλύτερα ο απαιτούμενος χρόνος ;

Δηλώστε τώρα συμμετοχή, όλοι μπορούμε!!! Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις, με τις οδηγίες της πυροσβεστικής μπορεί ο καθένας μας να κάνει έστω και μία βάρδια. 

 Πληροφορίες για τη δράση αυτή: 
26610 34066 ( Ώρες καταστημάτων )
693 7255366 Wind
695 1324892 Vodafone
693 7255366 Cosmote

 


politonexousiamko@hotmail.gr, kerkyraionprotovouliamko@yahoo.gr
http://politonexousia.blogspot.com/ και στο Facebook: Κερκυραίων Πρωτοβουλία - Πολιτών Εξουσία ΜΚΟ(ομάδα), Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ (προφίλ ).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου