Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Προσφορά αναπηρικών καροτσιών από Κερκυραική επιχείρηση και Κερκυραίους πολίτες!

  


  Εδώ και μερικούς μήνες, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Κέρκυρας - Κερκυραίων Πρωτοβουλία, έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια  συλλογής πλαστικών καπακιών με σκοπό να βοηθηθούν άτομα με κινητικά προβλήματα, είτε αγοράζοντας αναπηρικά αμαξίδια είτε άλλα ορθοπεδικά είδη που χρειάζονται! 

  Ήδη έχουμε ξεπεράσει τον 1 τόνο που απαιτείται για το κάθε καροτσάκι και συνεχίζουμε σε μόνιμη βάση αυτή την προσπάθεια. Το επόμενο διάστημα μάλιστα θα μπουν  σε συγκεκριμένα σημεία( καταστήματα δημόσιες υπηρεσίες κ.λ.π), δοχεία συλλογής πλαστικών καπακιών και ελπίζουμε όλοι οι Κερκυραίοι αλλά και οι επισκέπτες να τα στηρίξουν.

  Σε αυτή την προσπάθεια λοιπόν, έρχονται πολλοί συμπολίτες μας να βοηθήσουν, δίνοντας κάποια καροτσάκια που έχουν στην κατοχή τους αλλά δεν τα χρειάζονται πια.Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε  2 από αυτά και θα ξεκινήσει η διαδικασία για να παραδοθούν σε άτομα με ανάγκη! Τους ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν αλλά και για την ανθρωπιά που τους διακρίνει!

Να ευχαριστήσουμε επίσης και μια Κερκυραϊκή επιχείρηση, την μεταφορική εταιρεία Κερκυραϊκή Μονοπρόσωπη που βρίσκεται στην λεωφόρο Επτανήσου, για την προσφορά επίσης ενός αναπηρικού καροτσιού!

Ελπίζουμε και άλλοι συμπολίτες μας ν' ακολουθήσουν το παράδειγμα τους!

Πληροφορίες για την δράση: 

6937255366 Wind


695 1324892 Vodafone


693 7255366 Cosmote


E-mail: info@kerkyraionprotovoulia.gr

             kerkyraionprotovouliamko@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου