Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο σε 3 ευαισθητοποιημένους επαγγελματίες της Κέρκυρας.



   Όπως είναι γνωστό, η Κερκυραίων Πρωτοβουλία από το Νοέμβριο του 2012 έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια στήριξης των ατόμων με κινητικά προβλήματα, συλλέγοντας και ανακυκλώνοντας πλαστικά καπάκια. 

  17 μήνες μετά, έχουμε καταφέρει με τη βοήθεια όλων σας, να συλλέξουμε πάνω από 5 τόνους πλαστικά καπάκια! Σχολεία, φροντιστήρια, πολίτες, υπηρεσίες, καταστήματα, MME, σύλλογοι και άλλοι φορείς, ενεργοποιήθηκαν για τον σημαντικό αυτό σκοπό. Εθελοντές πέρασαν πάρα πολλές ώρες, συλλέγοντας, ξεχωρίζοντας και συσκευάζοντας τα καπάκια για να μπορέσουν να αποσταλούν στις εταιρείες ανακύκλωσης. 

  Το μεγάλο πρόβλημα ήταν να μπορέσουμε να τα στείλουμε, αφού τα μεταφορικά θα μας κόστιζαν πολλά χρήματα. Οι πρώτοι -σχεδόν δύο- τόνοι, εστάλησαν  τέλη Αυγούστου 2013 σε εταιρεία ανακύκλωσης στην Θεσσαλονίκη με την ευγενική προσφορά της μεταφορικής εταιρείας του 
κ. Μπόϊκου, τον οποίο για ακόμη μια φορά ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη βοήθεια του. 

  Τα υπόλοιπα καπάκια που συλλέχθησαν από τότε έχουν ξεπεράσει τους 3 τόνους. Την Τρίτη - 29/04/2014 ξεκίνησε η 1η αποστολή σε εταιρεία ανακύκλωσης στην Κέρκυρα αυτή τη φορά. Για τη μεταφορά της 1ης αποστολής μας βοήθησαν 2 αξιέπαινοι επαγγελματίες οδηγοί, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά, ο κ. Πέτρος Πετρόπουλος που έκανε τη μεταφορά με το φορτηγό του και ο κ. Γιώργος Μπόχαλης που βοήθησε με το δικό του όχημα με γερανό, ώστε να φορτωθούν τα καπάκια τα οποία έφτασαν σε βάρος τα 1190 κιλά! 

  Το επόμενο διάστημα θα γίνουν και άλλες μεταφορές για τα υπόλοιπα καπάκια.

 Η δράση συνεχίζεται...


 Για πληροφορίες σχετικά με τη δράση " Ένα καπάκι για το συνάνθρωπο" μπορείτε ν' απευθυνθείτε στη γραμματεία της Κερκυραίων Πρωτοβουλία στα τηλέφωνα: 26610 33191 & 693 7255366.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου