Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΔΡΑΣΗ: Στήριξη σε νέες οικογένειες.

   Η νέα δράση της εθελοντικής ΜΚΟ, Κερκυραίων Πρωτοβουλία ,
" Στήριξη σε νέες οικογένειες " έχει ήδη ξεκινήσει! 
Η δράση αυτή είναι μια προσπάθεια, την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, να βοηθήσουμε νέες οικογένειες με μικρά μωρά ή όσες οικογένειες περιμένουν ένα μέλος στην οικογένεια τους, ν΄ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. 
Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω της αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτών. 

   Ζητάμε λοιπόν, τη βοήθεια όλων σας, όχι σε χρήματα αλλά σε βρεφικά είδη! Όσοι από εσάς είστε ήδη γονείς και τα παιδιά σας έχουν μεγαλώσει, είναι αρκετά τα πράγματα που δεν χρειάζεστε πια, πολλοί αναρωτιέστε και τι να τα κάνετε... Πράγματα όπως, κούνιες, καροτσάκια, πορτ μπε μπε, καλαθούνες, παπλωματάκια και προίκα μωρού για κούνιες, αποστειρωτήρες μπιμπερό, περπατούρες, βρεφικά παιχνίδια και ότι άλλο δεν χρειάζεστε πια και είναι σε καλή κατάσταση! 
Από την άλλη, όσοι χρειάζεστε κάποια από τα είδη που αναφέραμε παραπάνω, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας, για να δημιουργήσουμε ένα πίνακα προσφοράς και ζήτησης των συγκεκριμένων ειδών, για να μπορέσουμε όλοι να αλληλοβοηθηθούμε!


Η όλη διαδικασία θα λειτουργήσει ως εξής:

1) Αρχικά θα γίνει καταγραφή όσων επιθυμούν να προσφέρουν και παράλληλα όσων επιθυμούν να ωφεληθούν από το πρόγραμμα αυτό, καθώς επίσης και τα είδη που χρειάζονται.

2)  Στο δεύτερο στάδιο, θα αρχίσει η συλλογή και ομαδοποίηση των προσφερόμενων ειδών.

3) Τέλος στο τρίτο στάδιο θ' αρχίσει ο προγραμματισμός για το που θα διατεθούν τα προσφερόμενα είδη και θα γίνει η παράδοση τους από εθελοντές και μέλη της Κερκυραίων Πρωτοβουλία.


Ήδη βρισκόμαστε στο 3ο στάδιο και από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η παράδοση όσων έχουμε μαζέψει, στις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Να τονίσουμε ότι κάθε βοήθεια είναι σημαντική και απαραίτητη!

   Στη δράση αυτή, εκτός από εθελοντές πολίτες που συμμετέχουν, έχουμε πολύ καλή συνεργασία με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Κέρκυρας, Παράρτημα Ευρωπούλων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χλωμού. Τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για τη σημαντικότατη συμμετοχή και βοήθεια τους!

 
Ελπίζουμε στην στήριξη όλων σας και επίσης θα χαρούμε πολύ όσοι έχετε τη διάθεση, να συμμετέχετε στην υλοποίηση της δράσης αυτής!


Η δράση είναι συνεχής και δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός για την υλοποίηση της!
Για πληροφορίες για τη δράση αυτή, επικοινωνήστε με τη γραμματεία της ΚερκυραίωνΠρωτοβουλία: 


26610 34066 ( Ώρες καταστημάτων )
693 7255366 Wind
695 1324892 Vodafone
693 7255366 Cosmote

 

kerkyraionprotovouliamko@yahoo.gr
http://politonexousia.blogspot.com
Facebook: Κερκυραίων Πρωτοβουλία - Πολιτών Εξουσία ΜΚΟ(ομάδα), 
Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ (προφίλ )












 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου