Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Συμμετοχή στον 2ο Αγώνα Δρόμου Κάστρων Κέρκυρας

  Την Κυριακή - 08/03/2015, πραγματοποιήθηκε ο 2ος Αγώνας Δρόμου Κάστρων Κέρκυρας από τον Α.Π.Σ Δρομέων Κέρκυρας - Αρχίλοχο. 
  Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου "Ο αγώνας των 63 χιλιομέτρων προσέλκυσε μερικούς από τους καλύτερους υπερμαραθωνοδρόμους της χώρας και Σπαρταθλητές καθώς συμμετείχαν αθλητές όπως: Τσαγκέρας Γιώργος, Αφεντούλιδης Αλέξανδρος, η καλύτερη Ελληνίδα στις υπεραποστάσεις, ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΑΜΑΛΙΑ με 4 τερματισμούς στο Σπάρταθλο. 
  Νικητής στον αγώνα των 63 χλμ αναδείχθηκε ο Παππάς Σπύρος, αθλητής του συλλόγου μας και δεύτερος ο γνωστός σε όλους Νίκας Θωμάς και αυτός μέλος του Αρχίλοχου και μέλος του Δ.Σ. Στον αγώνα της σκυταλοδρομίας 3χ21χλμ πρώτη ομάδα αναδείχθηκαν ο Γιώργος Ζαχαράκης, Χαράλαμπος Μακρής και Αυλωνίτης Σπύρος και οι τρεις μέλη του Α.Π.Σ. ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ".

Εθελοντές της Κερκυραίων Πρωτοβουλία, όπως και την περσινή χρονιά στο 1ο Αγώνα Δρόμου Κάστρων Κέρκυρας, βρίσκονταν σε τρεις σταθμούς τροφοδοσίας των αθλητών, στις περιοχές Μπενίτσες, Αλυκές και Μέρλιν.

  Στο τέλος του αγώνα, οι διοργανωτές βράβευσαν την Κερκυραίων Πρωτοβουλία για τη συμμετοχή της και  παρέδωσαν στα μέλη της τιμητική πλακέτα και επίσης το ποσό των 90 ευρώ.

  Το ποσό αυτό συλλέχθηκε από τους αθλητές που έλαβαν μέρος στον αγώνα και από το Radio DJ Corfu, μετά από παρότρυνση των διοργανωτών, προκειμένου να δοθούν στην Κερκυραίων Πρωτοβουλία για να ενισχυθεί η δράση "Το καπάκι μην πετάς - μπορείς άλλους να βοηθάς". Δράση που αφορά την εθελοντική συλλογή πλαστικών καπακιών για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων και στήριξη ατόμων με κινητικά προβλήματα και που μέχρι τώρα έχει παραδώσει 6 αναπηρικά αμαξίδια!

Ευχαριστούμε θερμά για ακόμη μια φορά το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Δρομέων Κέρκυρας - Αρχίλοχου για την εμπιστοσύνη και την στήριξη τους και αφιερώνουμε το επόμενο αναπηρικό αμαξίδιο που θα αγοραστεί σε όλους όσους μας στήριξαν στον αγώνα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου