Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Κερκυραίων Πρωτοβουλία: Αναζήτηση χώρου για τις ανάγκες της δράσης συλλογής πλαστικών καπακιών.


  Αξίζει να τονίσουμε ότι η διαδικασία συλλογής πλαστικών καπακιών, δεν είναι πάντα ρόδινη. Αντίθετα μάλιστα, συνοδεύεται από πολλές δυσκολίες που προσπαθούμε να ξεπεράσουμε, όπως την πιο βασική που είναι η έλλειψη χώρου συλλογής και διαλογής πλαστικών καπακιών. 
  Δυστυχώς όσες αιτήσεις κι αν καταθέσαμε τόσο στο Δήμο Κέρκυρας όσο και στην Ιερά Μητρόπολη Κέρκυρας για να μας παραχωρηθεί η χρήση οποιουδήποτε χώρου για τις ανάγκες της ομάδας, δεν βρήκαν ανταπόκριση.
   Για το λόγο αυτό ζητάμε τη βοήθεια οποιουδήποτε συμπολίτη μας μπορεί και θέλει να βοηθήσει, ώστε να βρεθεί ένας χώρος, έστω και μικρός αλλά απαραίτητα κλειστός, για να μπορούν οι εθελοντές να συλλέγουν και να διαχωρίζουν τα πλαστικά καπάκια.

   Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι τα σημεία που μπορείτε να μας αφήνετε τα πλαστικά καπάκια είναι το Eco Print Ioulias Andreadi 6 - Kerkyra και το καφέ Love Eat, απέναντι από το παλαιό νοσοκομείο Κέρκυρας. 

Με εκτίμηση

Οι εθελοντές της Κερκυραίων Πρωτοβουλία

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα κυρίες/κύριοι,
    Πρέπει να χρηματοδοτήσετε ένα σημαντικό πρόγραμμα, ή ψάχνετε τη χρηματοδότηση για να χτίσετε ή να αγοράσετε το σπίτι σας; Μην κάνεις άλλες ερωτήσεις. Σας προσφέρουμε τα δάνεια ακίνητων περιουσιών, τα δάνεια αυτοκινήτων και τα προσωπικά δάνεια για να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

    E-Mail: info@secukredit.com
    Website: http://secukredit.com/demande-de-pret/

    Σας ευχαριστούμε για την επιλογή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή