Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Γνωρίζω τον τόπο μου! Ιστορία - Μνημεία - Πολιτισμός!






  Όπως έχουμε ήδη προαναγγείλει διοργανώνουμε για το καλοκαίρι 2014 , στον τομέα του πολιτισμού, τη δράση με γενικό τίτλο «Γνωρίζω τον τόπο μου - Ιστορία - Μνημεία - Πολιτισμός!

  Η δράση αυτή περιλαμβάνει σειρά ομιλιών με αντικείμενο κάθε φορά ένα διαφορετικό μνημείο της πόλης, με σκοπό να γνωρίσει στους κατοίκους τα μνημεία και την ιστορία τους ώστε αφενός να αποκτήσουν πολύτιμες ιστορικές γνώσει
ς του αστικού περιβάλλοντος στο οποίο ζουν, αφετέρου να αποτελέσουν οι ίδιοι τους καλύτερους πρεσβευτές της πολιτισμικής τους κληρονομιάς.

  Ανακοινώνουμε λοιπόν την πρώτη ομιλία με αντικείμενο και θέμα « Τα ανάκτορα των Αρχ. Μιχαήλ και Αγ. Γεωργίου» για την Παρασκευή 4 Ιουλίου στον κήπο των ανακτόρων (Αρτ καφε) στις 20:30 μ.μ. με ομιλητή τον μαθηματικό , διδάκτωρ τμημ. Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, κ. Γεώργιο Ζούμπο.

  Καλούμε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού σε αυτή την ιστορική ξενάγηση στο ειδυλλιακό χώρο του κήπου των ανακτόρων, όπου η οπτική επαφή με το μνημείο θα είναι άμεση, να γνωρίσουμε το σημαντικό αυτό αρχιτεκτόνημα μέσα από την οπτικοακουστική παρουσίαση του κ. Γ. Ζούμπου.

  Θέλουμε επίσης να τονίσουμε πως όλες οι ομιλίες της δράσης αυτής, απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, θα είναι άμεσες και κατανοητές και θα πραγματοποιηθούν σε χώρους όπου να υπάρχει οπτική επαφή με το θέμα ώστε να γίνουν ακόμα πιο εύληπτες και κατατοπιστικές.
   


   Σας περιμένουμε λοιπόν την Παρασκευή 4 Ιουλίου στον κήπο τους Λαού.
Τομέας Πολιτισμού - Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου