Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Συμμετοχή και του 6ου Δημ.Σχολείου Αργοστολίου στην συλλογή πλαστικών καπακιών!





  Πολύ μεγάλη η συμμετοχή στη δράση της Κερκυραίων Πρωτοβουλία, η οποία αφορά την εθελοντική συλλογή πλαστικών καπακιών από πολλά σχολεία της Κέρκυρας. Δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια του νησιού, κατάφεραν και συνέλεξαν πολλές χιλιάδες καπάκια την σχολική χρονιά που μας πέρασε.

  Φυσικά αξίζει να αναφέρουμε ότι αρκετά σχολεία και εκτός Κέρκυρας μας έχουν στείλει πλαστικά καπάκια με πιο πρόσφατη συμμετοχή το 6ο Δημ. Σχολείο Αργοστολίου από Κεφαλλονιά, απ΄το οποίο παραλάβαμε εχθές 8 κιβώτια γεμάτα με πλαστικά καπάκια. Επίσης σχολεία από Αθήνα, Γιάννενα, Αγρίνιο, Μακεδονία και Πελοπόννησο μας έχουν τιμήσει με την συμμετοχή τους. 

  Ήδη το τελευταίο διάστημα έχουν δοθεί στην εταιρεία ανακύκλωσης Αφοί Γιώργος & Σπύρος Λαβράνος Ο.Ε στην Κέρκυρα, λίγο παραπάνω από 2 τόννοι καπάκια και περιμένουμε τα χρήματα για να αγοράσουμε 2 ακόμη αναπηρικά αμαξίδια και να τα διαθέσουμε σε άτομα με κινητικά προβλήματα!

Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται. Όλοι μας μπορούμε να συμμετέχουμε και το όφελος είναι 2πλο:

  • Σημαντική βοήθεια σε άτομα με κινητικά προβλήματα.
  • Σημαντικό όφελος για το περιβάλλον αφού όλα αυτά τα καπάκια οδηγούνται στην ανακύκλωση ενώ πολλά από αυτά σε άλλη περίπτωση θα ρύπαιναν το περιβάλλον, τις θάλασσες και τις ακτές μας!
Πληροφορίες για την δράση αυτή: 26610 33191 & 6937255366







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου