Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

Υποστήριξη της προσπάθειας της Μέλισσας για τη συλλογή συσκευασιών αλουμινίου.   Η  "Μέλισσα" - το Κέντρο Ειδικής Αγωγής και προεπαγγελματικής κατάρτισης Κέρκυρας - συλλέγει συσκευασίες από αλουμίνιο. Τα συλλεχθέντα τα δίνει για ανακύκλωση και με τα χρήματα που αποκομίζουν, ενισχύεται η δράση και οι ανάγκες του κέντρου.

  Η Κερκυραίων Πρωτοβουλία στηρίζει αυτή την προσπάθεια της Μέλισσας και ξεκινάει να συλλέγει συσκευασίες αλουμινίου όλων των ειδών (αναψυκτικά, μπύρες κ.λ.π.)

  Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και μπορεί ο καθένας μας να την στηρίξει. Μετά από την χρησιμοποίηση μιας τέτοιας συσκευασίας αλουμινίου, την ξεπλένουμε και την τοποθετούμε σε μία αποθηκευτική σακούλα. Όταν συλλέξουμε την ποσότητα που μπορούμε, την παραδίδουμε στα γραφεία της Μέλισσας, που βρίσκονται στην 2η πάροδο Ελευθερίου Βενιζέλου 5, πίσω από το κτίριο του ΕΟΠΠΥ (ΙΚΑ) Κέρκυρας.

Για λεπτομέρειες μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία της Κερκυραίων Πρωτοβουλία στα τηλέφωνα: 2661033191( 16:00 - 21:00) & 693 7255366 & στο τηλέφωνο της Μέλισσας: 2661024128.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου