Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ένα ακόμη αναπηρικό αμαξίδιο σε κάτοικο της Κέρκυρας!


   Την Τετάρτη - 12/03/2014 εθελοντές της Κερκυραίων Πρωτοβουλία, παρέδωσαν ένα ακόμη αναπηρικό αμαξίδιο (προσφορά συμπολιτών μας) σε μία κάτοικο της βόρειας Κέρκυρας με σοβαρά κινητικά προβλήματα. Η συγκεκριμένη κυρία πληρούσε τις προϋποθέσεις που απαιτούνταν για την χορήγηση του αμαξιδίου και ελπίζουμε πραγματικά να βοηθήσει η χρήση του στην καθημερινότητα της.

  Να τονίσουμε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, τ΄αναπηρικά αμαξίδια παραμένουν στην κυριότητα της Κερκυραίων Πρωτοβουλία και παραχωρείται η χρήση τους σε όσους έχουν ανάγκη. Σε περίπτωση που οι δικαιούχοι δεν τα χρειάζονται πια, οφείλουν να τα επιστρέψουν στην Κερκυραίων Πρωτοβουλία για να δοθούν στη συνέχεια σε άλλους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. 

  Με αυτό τον τρόπο προσπαθούμε και να επαναχρησιμοποιούμε χρήσιμα αντικείμενα που θα μπορούσαν να ξεχαστούν σε κάποια αποθήκη και να λαβαίνουν βοήθεια άτομα που δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν αναπηρικά αμαξίδια! 

Τέλος αξίζει ν' αναφέρουμε ότι όσοι συμπολίτες μας έχουν αναπηρικά αμαξίδια ή άλλα ορθοπεδικά είδη που δεν τα χρειάζονται πια και θέλουν να βοηθήσουν συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία της Κερκυραίων Πρωτοβουλία για περισσότερες λεπτομέρειες στα τηλέφωνα:
26610 33191 ( από τις 16:00 έως 21:00 ) & 693 7255366.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου