Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Εθελοντική συμμετοχή στον 1ο Αγώνα Δρόμου Κάστρων Κέρκυρας!


  Την Κυριακή - 09/03/2014 διεξήχθη ο 1ος Αγώνας Δρόμου Κάστρων Κέρκυρας. Ο αγώνας ήταν υπερμαραθώνιος 63 χιλιομέτρων, που για 1η φορά πραγματοποιείται στο νησί μας. Διοργανωτές ήταν ο ΑΠΣ Αρχίλοχος, ο ΠΑΣ  Κασσιώπης και η Π.Ι.Ν. Στην διοργάνωση συμμετείχαν αθλητές από την Κέρκυρα αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

  Η Κερκυραίων Πρωτοβουλία συμμετείχε εθελοντικά σε 5 από τους 10 σταθμούς υποστήριξης των αθλητών. Σημαντικότατη από την πλευρά των διοργανωτών, ήταν η υποστήριξη και η διάδοση της ιδέας της δράσης που πραγματοποιεί η Κερκυραίων Πρωτοβουλία από τον Νοέμβριο του 2012 και αφορά τη συλλογή πλαστικών καπακιών, και η παρότρυνση των αθλητών που συμμετείχαν, να δίνουν μαζί με την εγγραφή τους 2 ευρώ, προκειμένου να αγοραστεί ένα ακόμη αναπηρικό αμαξίδιο.

  Στο τέλος της διοργάνωσης, ο πρόεδρος του Αρχίλοχου, κ. Σπυρίδων Αγάθος παρέδωσε στην γραμματέα της Κερκυραίων Πρωτοβουλία τιμητική πλακέτα βράβευσης για την συμμετοχή των εθελοντών στην διοργάνωση και 86 ευρώ για την αγορά ενός ακόμα αναπηρικού αμαξιδίου!

  Το Δ.Σ της Κερκυραίων Πρωτοβουλία αλλά και όλα τα μέλη της ομάδας, ευχαριστούν θερμά τους διοργανωτές για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν ν' αναλάβουμε 5 σταθμούς υποστήριξης των αθλητών, για την βράβευση της ομάδας και κυρίως για την συνδρομή των 86 ευρώ με τα οποία θ' αγοραστεί ένα ακόμη αναπηρικό αμαξίδιο για άτομο με κινητικά προβλήματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου