Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Οργάνωση δράσεων






   Η Κερκυραίων Πρωτοβουλία, από την έναρξη της πορείας της πραγματοποίησε πολλές δράσεις στον τομέα της Κοινωνικής Αλληλεγγύης.  

  Μία από αυτές είναι και η δράση  "Αξίζει να προσφέρεις", η οποία έχει βοηθήσει πάρα πολλούς συμπολίτες μας τις δύσκολες εποχές που διανύουμε. 

Η δράση αφορά την εθελοντική συλλογή από ρούχα, παπούτσια, βιβλία και παιχνίδια και κατά διαστήματα τρόφιμα ( κάθε Χριστούγεννα & Πάσχα ) και την προώθηση τους σε ιδρύματα, οργανισμούς αλλά κυρίως οικογένειες του νησιού μας!

 Επίσης σημαντική, με μεγάλη απήχηση και συμμετοχή ρεκόρ εθελοντών, είναι η δράση συλλογής πλαστικών καπακιών για την χορήγηση αναπηρικών αμαξιδίων σε άτομα με κινητικά προβλήματα!

   Οι δύο αυτές δράσεις απαιτούν χρόνο για την συλλογή, διαλογή, πακετάρισμα και παράδοση των αγαθών σε όσους έχουν ανάγκες. Για το λόγο αυτό ανακοινώνονται 2 ημέρες την εβδομάδα για τα μέλη της Κερκυραίων Πρωτοβουλία, αλλά και όσους Κερκυραίους/Κερκυραίες  θέλουν να βοηθήσουν μέσα από τον εθελοντισμό. Οι μέρες αυτές είναι:

Κάθε Δευτέρα 10:00 - 13:00
Κάθε Τετάρτη 14:00 - 17:00

   O χώρος διαλογής (για λίγο καιρό ακόμη) είναι στις Κουλίνες, απέναντι από την Γενική Ταχυδρομική, σ΄ένα παλιό οίκημα που μας έχει παραχωρηθεί από ιδιώτη για τους σκοπούς της ομάδας.

Οποιοσδήποτε θέλει να συμμετέχει μπορεί να έρθει σ' επαφή με :

  • Την υπεύθυνη Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Χριστίνα Δημέγγελη - 6944 432722
  • Την γραμματέα της Κερκυραίων Πρωτοβουλία, κ. Ανδριάνα Σταύρου - 6937 255366

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου