Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Καπάκια απ' όλη την Ελλάδα!



   Από την αρχή της προσπάθειας μας για την εθελοντική συλλογή πλαστικών καπακιών, εκτός από τους εκατοντάδες Κερκυραίους ( πολίτες, επαγγελματίες, πολιτιστικούς φορείς, υπηρεσίες, αθλητικά σωματεία, φροντιστήρια κ.α.) τους οποίους και ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά, στην προσπάθεια αυτή μας στήριξαν και συνεχίζουν να μας υποστηρίζουν και πολλοί εκτός Κέρκυρας.

  Καπάκια μας στέλνουν απ' όλη την Ελλάδα και το ενδιαφέρον τους και η προσπάθεια τους είναι πραγματικά αξιέπαινη! Από Κρήτη, Σκιάθο, Χίο, Σκόπελο, Βόλο, Λάρισα, Σέρρες, Πάργα, Άρτα, Πελοπόννησο, Κύπρο και από Αθήνα, έχουν δείξει ενδιαφέρον και καθημερινά πολλοί μας ρωτούν πως μπορούν να συμμετέχουν και μας στέλνουν τα καπάκια.

  Πριν από λίγες ημέρες, μία ποδοσφαιρική ομάδα της Αθήνας, ο FC ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΑΦΝΗΣ, μας έστειλε μία παλέτα καπάκια! 

116 κιλά που ισοδυναμούν σε 62.640 πλαστικά καπάκια! 
Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά για την σημαντικότατη αυτή συμβολή στην συνολική μας προσπάθεια.

  Όπως μας τονίζουν και στην ηλεκτρονική επικοινωνία μας:  

"Η ιδέα ξεκίνησε από τη μαμά ενός παιδιού της Ακαδημίας μας (μέλος του Δ.Σ. της ομάδας), βλέποντας τόσα πλαστικά μπουκάλια να πετιούνται στα γήπεδα που προπονούνται και αγωνίζονται τα παιδιά μας, την οποία και ευχαριστούμε θερμά που μας ευαισθητοποίησε για το σκοπό αυτό.
   Όλα τα παιδιά της Ακαδημίας μας, από τα πιο μικρά (ηλικίας 6 χρονών) ως και τα μεγαλύτερα στην αντρική ομάδα, μάζεψαν με πάθος καπάκια.  
Στην προσπάθειά μας αυτή συμμετείχαν με μεγάλη συλλογή καπακιών το 12ο Δημοτικό Σχολείο Μπραχαμίου, οι κάτοικοι του χωριού Αρχαία Κόρινθος, ο κος Μάκης Πρίντεζης με τους φίλους του και φυσικά όλοι οι γονείς της Ακαδημίας μας. Ιδιαίτερα πρέπει να ευχαριστήσουμε τη Μεταφορική Εταιρεία Μπραχαμίου Παντελιδάκης που ανέλαβε να κάνει τη μεταφορά στην Κέρκυρα ΔΩΡΕΑΝ.
  Σε αυτή την περίοδο της ζωής μας, που όλα γύρω μας καταρρέουν, ευχόμαστε αυτή η κίνησή μας να βρει κι άλλους υποστηρικτές, ώστε ανθρώπινα και ανέξοδα να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από αγάπη και περίσσια φροντίδα."
                                                                                                   Με τιμή,
                                                                                Το Δ.Σ. FC ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΔΑΦΝΗΣ

Από την πλευρά μας, το Δ.Σ της Κερκυραίων Πρωτοβουλία θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλλαν στην προσπάθεια αυτή, τονίζοντας ότι όταν θέλουμε, πολλά μπορούμε να επιτύχουμε!

 Πληροφορίες για τη δράση:

Wind: 6937 255366

Vodafone: 6951 324892

Cosmote: 6973 793826

E-mail: info@kerkyraionprotovoulia.gr

E-mail: kerkyraionprotovouliamko@yahoo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου