Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

2 τόννοι πλαστικά καπάκια από την Κέρκυρα!






  Όπως πολλοί από εσάς  γνωρίζετε, εδώ και αρκετούς μήνες, έχουμε ξεκινήσει και συλλέγουμε πλαστικά καπάκια, με σκοπό ν' ανακυκλωθούν και να αγοραστούν αναπηρικά αμαξίδια και ορθοπεδικά είδη για άτομα με κινητικά προβλήματα. 

  Καταφέραμε με τη βοήθεια πολλών Κερκυραίων, σχολείων, αθλητικών  και πολιτιστικών συλλόγων, καταστημάτων, φροντιστηρίων, υπηρεσιών, αλλά  και πολλών ευαισθητοποιημένων πολιτών και από την υπόλοιπη Ελλάδα, να συλλέξουμε περίπου 2 τόννους! Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια, σε όσους μάζευαν, σε όσους μετέφεραν και σε όσους ξεχώριζαν τα καπάκια για να μπορέσουμε να τα στείλουμε.

  Την επόμενη Τετάρτη - 28/08/2013, θα γίνει η μεταφορά των πλαστικών καπακιών από το χώρο που τα συλλέξαμε στην μεταφορική εταιρεία Μπόικος - στη Λ. Επτανήσου( πλησίον αεροδρομίου), που ανέλαβε αφιλοκερδώς να μας τα μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη και τον ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά του αυτή!

  Όπως καταλαβαίνετε η ποσότητα είναι μεγάλη και χρειαζόμαστε βοήθεια για να τα μεταφέρουμε. Εάν κάποιος επιθυμεί να συμμετέχει ας επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα : 


  •  6937 255366 ( Wind )
  •  6973 793826 ( Cosmote )

    Μπράβο σε όλους και μην ξεχνάτε πως η δράση συνεχίζεται...

1 σχόλιο:

  1. Η μεταφορά των καπακιών θα γίνει την Τετάρτη το πρωί στις 07:00 π.μ. για να μην έχουμε πρόβλημα με την κίνηση. Σημείο συνάντησης στο μαγαζί που τα έχουμε συλλέξει απέναντι από το παλιό νοσοκομείο Κέρκυρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή