Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Μερικές φορές το ευχαριστώ είναι λίγο!


 
   Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Κέρκυρας - Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ, είναι μια ομάδα που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2011, έχει πραγματοποιήσει έως τώρα 63 δράσεις, χωρίς καμιά  χρηματοδότηση από το Ελληνικό κράτος ή την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 Η έδρα της ομάδας δεν ήταν συγκεκριμένη, αφού δεν υπήρχε δυνατότητα να νοικιάσουμε κάποιο χώρο, στον οποίο θα μπορούσαν να λάβουν τόπο πολλές από τις δράσεις μας(εθελοντική συλλογή ρούχων, πλαστικών καπακιών, τροφίμων, σεμινάρια πολιτικής προστασίας, ενημερωτικές δράσεις προληπτικής ιατρικής και άλλα πολλά). Οι όποιες προσπάθειες για να μας παραχωρηθεί κάποιος χώρος από το Δήμο ή άλλο φορέα, είχαν πέσει στο κενό.

  Πολλές από τις συναντήσεις της ομάδας αλλά και δράσεις της, φιλοξένησε το Ιόνιο Ωδείο Κέρκυρας και πραγματικά η κίνηση αυτή του Δ.Σ του Ωδείου μας βοήθησε πολύ!

 Επίσης ορισμένες δράσεις μας φιλοξένησε στο κλειστό κατάστημα της η κ. Ρώσση Ελένη, μέχρι που νοικιάστηκε πρόσφατα.

 Θέλουμε όλοι οι εθελοντές της Κερκυραίων Πρωτοβουλία, να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους αυτούς που μας βοήθησαν αφάνταστα σε πολλές δράσεις μας!

  Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε άλλη μία ευαισθητοποιημένη Κερκυραία, που επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της, η οποία μας παραχωρεί για το μέλλον, τη χρήση ενός ακινήτου που της ανήκει για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τις δράσεις μας. Αξίζει να αναφέρουμε την σημαντικότατη συμβολή της κ. Νατάσας Ορφανουδάκη στην παραπάνω εξέλιξη, κάτι που εκτιμάμε όλα τα μέλη της ομάδας!

  Νιώθουμε πραγματικά, πως πολλοί συμπολίτες μας καταλαβαίνουν την προσπάθεια που κάνουμε όλο αυτό το διάστημα  και προσφέρει ο καθένας με όποιον τρόπο μπορεί! Η νέα μας έδρα θα χρειαστεί μερικές παρεμβάσεις - επισκευές, λόγω της παλαιότητας του ακινήτου και μόλις ολοκληρωθούν θ' ανακοινωθεί η διεύθυνση και το ωράριο λειτουργίας, ώστε να δρομολογηθούν πολλές από τις δράσεις μας που τώρα καθυστερούν.

Τελικά, όντως μερικές φορές το ευχαριστώ είναι λίγο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να το λέμε!

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου