Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Νέα Δράση: Καλλιτέχνες της Κέρκυρας!


  Μία νέα προσπάθεια ξεκινά από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Κέρκυρας, Κερκυραίων Πρωτοβουλία και αφορά τον τομέα του πολιτισμού!

Η ιδέα: 

Η Κέρκυρα, εκτός από ένα νησί με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά έχει και πολλούς καλλιτέχνες που δεν τους γνωρίζουμε. Η δράση αυτή αποσκοπεί στο να τους γνωρίσουμε, να μας παρουσιάσουν τα έργα τους και τις μελλοντικές τους σκέψεις! Οι καλλιτέχνες μπορεί να είναι επαγγελματίες ή και ερασιτέχνες και τονίζουμε ότι η όλη προσπάθεια γίνεται δωρεάν!

  Ζωγράφοι, γλύπτες, χειροτέχνες, φωτογράφοι, μουσικοί, ποιητές, πεζογράφοι και όσοι άλλοι έχετε έργα σας που θέλετε να τα παρουσιάσουμε, μπορείτε να έρθετε σ' επαφή μαζί μας για να προχωρήσει αυτή η προσπάθεια.

 Αυτό που χρειαζόμαστε από εσάς, είναι ένα σύντομο βιογραφικό έως 700 περίπου χαρακτήρες, ένα δείγμα της δουλειάς σας (έως 50 φωτογραφίες, έως 5 ποιήματα, έως 5 τραγούδια) και μερικές σκέψεις σας για την Κέρκυρα του πολιτισμού έως 300 χαρακτήρες.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη δράση αυτή, παρακαλώ επικοινωνήστε με τη γραμματεία της Κερκυραίων Πρωτοβουλία στα τηλέφωνα:


26610 34066 ( Ώρες καταστημάτων )

693 7255366 Wind
695 1324892 Vodafone
693 7255366 Cosmote



4 σχόλια:

  1. Σκοπός και στόχος είναι ποιός;οι καλλιτέχνες αυτοί να γίνουν γνωστοί στο ευρύ Κερκυραϊκό κοινό, η να πουλήσουν τα έργα τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. Βάπτισμα, επειδή προφανώς δεν διαβάσατε το κείμενο ή αν το διαβάσατε δεν το καταλάβατε, σας παραθέτω ακριβώς το μέρος του κειμένου που απαντά στην ερώτηση σας.

    "Η δράση αυτή αποσκοπεί στο να τους γνωρίσουμε, να μας παρουσιάσουν τα έργα τους και τις μελλοντικές τους σκέψεις! Οι καλλιτέχνες μπορεί να είναι επαγγελματίες ή και ερασιτέχνες και τονίζουμε ότι η όλη προσπάθεια γίνεται δωρεάν!"

    Ελπίζω τώρα να πήρατε την απάντηση σας, αν όχι...λυπάμαι δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με καλύψατε Corfiot Initiative NGO με την απάντηση σας κατά ένα μέρος,και ξαναρωτάω δωρεάν γίνεται η εκδήλωση,ο όποιος καλλιτέχνης θα θελήσει να συμμετάσχει στόχος του θα είναι τι;η δόξα;Αν όταν γίνει η παρούσα εκδήλωση κάποιος από τους παρευρισκομένους θελήσει ν αγοράσει ένα έργο από κάποιον καλλιτέχνη θα του το απαγορεύσετε διότι η εκδήλωση γίνεται δωρεάν από σας;Θα παρουσιάσει έργα του ο όποιος καλλιτέχνης γιατί, για να δείξει το ταλέντο του;Και στη περίοδο κρίσης που ζούμε αυτό πιστεύετε πως είναι το ζητούμενο του όποιου συμμετέχοντος;και πρέπει να μπει και σε αυτή τη διαδικασία; (Αυτό που χρειαζόμαστε από εσάς, είναι ένα σύντομο βιογραφικό έως 700 περίπου χαρακτήρες, ένα δείγμα της δουλειάς σας (έως 50 φωτογραφίες, έως 5 ποιήματα, έως 5 τραγούδια) και μερικές σκέψεις σας για την Κέρκυρα του πολιτισμού έως 300 χαρακτήρες.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ. Βάπτισμα για ποια εκδήλωση μιλάτε? Λυπάμαι αν άλλα διαβάζεται και άλλα καταλαβαίνεται. Η όλη προσπάθεια γίνεται για να γνωρίσουμε τους καλλιτέχνες της Κέρκυρας. Γίνεται λοιπόν ένα αφιέρωμα στο blog της Κερκυραίων Πρωτοβουλία, στη συνέχεια στο Fb,στα τοπικά ΜΜΕ, προσεχώς και στην ιστοσελίδα μας. Μέσα από αυτές τις ενέργειες λοιπόν, εμείς προσπαθούμε να προβάλουμε την δουλειά τους. Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν θα γίνει κάτι περισσότερο, αλλά όποιος θέλει να αγοράσει έργα των καλλιτεχνών που προβάλουμε, μπορεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί τους και να γίνουν μεταξύ τους οι απαραίτητες συνεννοήσεις. Ελπίζω να το καταλάβατε τώρα.Δεν ζορίζουμε κανέναν να συμμετέχει, απλά εθελοντικά προβάλλουμε την δουλειά τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή