Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Για 6η φορά η δράση "Αξίζει να προσφέρεις"







   Στο Ορφανοτροφείο Κέρκυρας βρέθηκαν σήμερα - 15/1/2013,  εθελοντές της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Κέρκυρας,  Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ. Είχε προηγηθεί επίσκεψη λίγες μέρες πριν, κατα την οποία συνομιλήσαν με την διευθύντρια του Ορφανοτροφείου, κ. Βασιλική Κάδε, για να μάθουν ποιες οι ανάγκες των παιδιών. 

   Οι ανάγκες λοιπόν των παιδιών που διαμένουν εκεί, για αυτή την χρονική περίοδο, αφορούσαν μόνο υποδήματα και όχι ρουχισμό. Ύστερα από συννενόηση με κατάστημα παιδικών υποδημάτων της Κέρκυρας, η υπεύθυνη  δέχτηκε αμέσως να προσφέρει αφιλοκερδώς τα απαιτούμενα υποδήματα, τα οποία και παραδόθηκαν στο Ορφανοτροφείο. 

   Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ευαισθητοποιημένη επαγγελματία, κ.Μαρία Κυπριώτη και ελπίζουμε και άλλοι επαγγελματίες του νησιού να προσφέρουν  για παρόμοιες καταστάσεις.

Για οποιονδήποτε επαγγελματία επιθυμεί να συμμετέχει σε ανάλογη δράση, παρακαλώ να επικοινωνήσει με τη γραμματεία της Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ:


26610 34066 ( Ώρες καταστημάτων )

6937255366 Wind
695 1324892 Vodafone
693 7255366 Cosmote
E-mail: kerkyraionprotovouliamko@yahoo.gr , 

politonexousiamko@hotmail.gr

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στη κυρια Βουργίδη για τη προσφορά της και στα μέλη της μκο, που με τη μεσολάβηση τους, βοήθησαν τα παιδιά του ορφανοτροφείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή