Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Και το 6ο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Κέρκυρας συλλέγει πλαστικά καπάκια.






   Εδώ και λίγο καιρό, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Κέρκυρας, Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ, έχει ξεκινήσει να συλλέγει πλαστικά καπάκια από μπουκάλια νερού και αναψυκτικών με σκοπό να τα προώθηση στον σύλλογο παραπληγικών και κινητικά αναπήρων του Νομού Πέλλας και κατόπιν ν' ανταλλαχθούν με εταιρεία, που θα προσφέρει αναπηρικά αμαξίδια και ορθοπεδικά είδη σε άτομα με κινητικά προβλήματα.
   Σε αυτή την προσπάθεια, βρήκαμε πολύ μεγάλη ανταπόκριση και βοήθεια από απλούς πολίτες, ομάδες

( Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τμήμα Ευρωπούλων ), σχολεία, αθλητικούς συλλόγους, πολιτιστικούς συλλόγους -Πολιτιστικός Σύλλογος Χλωμού, καταστήματα της Κέρκυρας κ. α

   Εχθές το πρωί, 14/1/2013, εθελοντές της Κερκυραίων Πρωτοβουλία, πήγαν στο 6ο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Κέρκυρας, για να παραλάβουν τα καπάκια που οι μικροί μαθητές με τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου συνέλεξαν και μίλησαν στα παιδιά, για τη μεγάλη σημασία της κίνησης τους αυτής και για την έννοια του εθελοντισμού. Ένα μεγάλο μπράβο και στους εκπαιδευτικούς που ενισχύουν αυτή την προσπάθεια και καλλιεργούν το αίσθημα του εθελοντισμού στους μικρούς μαθητές!
   Η προσπάθεια μας συνεχίζεται, ευχαριστούμε πολύ όσους μας φέρνουν καθημερινά καπάκια και συμμετέχουν με τον τρόπο αυτό, στην καλυτέρευση των συνθηκών ορισμένων συνανθρώπων μας!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου