Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Απολογισμός του 2012 και νέα μέλη για την Κερκυραίων Πρωτοβουλία


  Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26/1/2013,  η εκδήλωση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Κέρκυρας, Κερκυραίων Πρωτοβουλία, κατά την οποία έγινε η κοπή της πίτας, απολογισμός και παρουσίαση των δράσεων της ομάδας για το 2012.

  Μέσα στο 2012, ολοκληρώθηκαν 26 δράσεις στους τομείς της κοινωνικής αλληλεγγύης, της οικολογίας και του πολιτισμού!

  9 εθελοντικοί καθαρισμοί, 12 δράσεις στήριξης συμπολιτών μας, 5 δράσεις ενημερωτικές για τους πολίτες, συμβουλευτική υποστήριξη σε οικογένειες και άτομα σε ανάγκη!

   Ενημερώθηκαν πάνω από 600 καταστήματα για την ανακύκλωση και την καθαριότητα, 3 δημοτικά σχολεία και μοιράστηκαν πάνω από 8.000 υλικά αγαθά σε όσους είχαν ανάγκη!

  Για τις περισσότερες δράσεις μας προβλήθηκαν ενημερωτικά βίντεο, για να δουν οι παρευρισκόμενοι, πως τα λόγια, γίνονται πράξη!

  Αποδόθηκε τιμητική διάκριση ως Εθελοντική Ομάδα της Χρονιάς για το 2012 , σε δύο συλλόγους του νησιού μας,για την δράση τους και την συνεισφορά τους στον εθελοντισμό. Στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τμήμα Ευρωπούλων και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Χλωμού! 

  Επίσης αποδόθηκε τιμητική διάκριση ως Εθελοντή της Χρονιάς για το 2012, στο μέλος της Κερκυραίων Πρωτοβουλία που συμμετείχε στις πιο πολλές δράσεις της ομάδας, κ. Πέτρο Αναλύτη!

   Πολλοί από τους συμμετέχοντες δήλωσαν συμμετοχή σε μελλοντικές δράσεις μας και αρκετοί αποφάσισαν να γίνουν μέλη της ομάδας και να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή!

  Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς της βραδιάς, κ. Σπύρο Σκιαδόπουλο, κ. Αλέκο Πανάρετο και τα καταστήματα Δέσποινα και Γυρόπολις, τον κ. Φώτη Σκούρτη για την παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Θεάτρου,τον εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Κέρκυρας για τις ευχές και την κοπή της πίτας,τους κ. κ. Ιωάννη Ζάχο - Διοικητή της διοίκησης της πυροσβεστικής υπηρεσίας Νομού Κέρκυρας και Νικόλαο Δοξόπουλο  - Διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Αεροδρομίου που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον κ. Παύλο Σγούρο, πρόεδρο Τοπικού συμβουλίου Σγουράδων, τον κ. Βασίλη Λαοπόδη - πρόεδρο της ΜΚΟ CulturePolis την κ. Νατάσα Ορφανουδάκη - Πρόεδρο του συλλόγου Κρητών Κέρκυρας και φυσικά όλους τους πολίτες που μας τίμησαν με την θετική τους ενέργεια και την παρουσία τους!

Η υπόσχεση που δίνουμε εμείς για το 2013, είναι πολλές ακόμη εθελοντικές δράσεις για τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη, για τον πολιτισμό και για το περιβάλλον. Γιατί αν προσπαθήσουμε όλοι μαζί, μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχουμε!


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου