Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Εκπαιδευτικά σεμινάρια σε θέματα πολιτικής προστασίας!




   Η εθελοντική ομάδα δράσης, Κερκυραίων Πρωτοβουλία, επεκτείνει τις δράσεις της σε περισσότερα επίπεδα. Έχοντας πολύ ανεπτυγμένο το αίσθημα της βοήθειας στους συνανθρώπους μας και θέλοντας να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας και να γίνουμε καλύτεροι, πάνω σε καθημερινά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στον καθένα μας, πραγματοποιούμε μια νέα προσπάθεια.

   Έτσι, τον Ιανουάριο του 2013, θα ξεκινήσει μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων, πάνω σε θέματα πρώτων βοηθειών, δασοπροστασίας, δασοπυρόσβεσης, μετεωρολογίας, ναυαγοσωστικής, αλλά και  άλλα θέματα που αφορούν την πολιτική προστασία. Το ακριβές πρόγραμμα που θα ακολουθήσουμε, θα σχεδιαστεί σε συνεργασία με όσους συμμετέχουν, προκειμένου να μην φορτωθεί ιδιαίτερα το καθημερινό τους πρόγραμμα. Στα σεμινάρια αυτά μπορούν  να δηλώσουν συμμετοχή:

1)  Τα μέλη της Κερκυραίων Πρωτοβουλία που ενδιαφέρονται. 

2)  Όλα τ’ άτομα που έλαβαν μέρος  στη δράση της Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ 
« Κόψτε τη δρόμο στη φωτιά » το καλοκαίρι του 2012 και αφορούσε την πυροπροστασία.

3)  Όσοι Κερκυραίοι πολίτες ενδιαφέρονται σοβαρά για το αντικείμενο αυτό.

   Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους, τονίζουμε όμως ότι αφορά περιορισμένο αριθμό συμμετοχών. Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται, να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους στη γραμματεία της Κερκυραίων Πρωτοβουλία:


Υπεύθυνη η κ. Ανδριάνα Σταύρου


26610 34066 ( Ώρες καταστημάτων )

693 7255366 Wind
695 1324892 Vodafone
693 7255366 Cosmote
 



 

1 σχόλιο: