Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεκινά σύντομα η δράση " Στήριξη σε νέες οικογένειες "

   Η νέα δράση της Κερκυραίων Πρωτοβουλία  " Στήριξη σε νέες οικογένειες ", βρίσκεται στο τελικό στάδιο προγραμματισμού. Τι ακριβώς θα προσπαθήσει να κάνει όμως?

   Όλοι μας περνάμε μια πολύ δύσκολη εποχή, τα προβλήματα πολλά και φαίνονται αισθητά ακόμη και τώρα που είναι καλοκαίρι, σε πολλούς από εμάς. Ο χειμώνας που έρχεται θα είναι ίσως από τους πιο δύσκολους και το μόνο που μπορούμε απλά να κάνουμε, είναι να δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους μας χρειάζονται. Πολλά είναι τα νέα ζευγάρια που ούτε καν σκέφτονται να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί, βλέποντας πόσο δύσκολη είναι η οικονομική κατάσταση.Όλοι έχουμε οικονομικά προβλήματα και πως ν' ανταταπεξέλθει μια νέα οικογένεια στις απαιτήσεις ενός νέου μέλους? Ο προβληματισμός μεγάλος και εμείς σαν εθελοντική ομάδα, αποφασίσαμε να βοηθήσουμε στο ελάχιστο που μπορούμε, προκειμένου να ελαχιστοποιήσουμε κάποια από τα έξοδα που προκύπτουν από το ευχάριστο γεγονός της έλευσης ενός νέου μέλους!


  Ζητάμε λοιπόν, τη βοήθεια όλων σας, όχι σε χρήματα αλλά σε βρεφικά είδη! Όσοι από εσάς είστε ήδη γονείς και τα παιδιά σας έχουν μεγαλώσει, είναι αρκετά τα πράγματα που δεν χρειάζεστε πια, πολλοί αναρωτιέστε και τι να τα κάνετε... Πράγματα όπως, κούνιες, καροτσάκια, πορτ μπε μπε, καλαθούνες, παπλωματάκια και προίκα μωρού για κούνιες, αποστειρωτήρες μπιμπερό, περπατούρες, βρεφικά παιχνίδια και ότι άλλο δεν χρειάζεστε πια και είναι σε καλή κατάσταση! 
Από την άλλη, όσοι χρειάζεστε κάποια από τα είδη που αναφέραμε παραπάνω, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας, για να δημιουργήσουμε ένα πίνακα προσφοράς και ζήτησης των συγκεκριμένων ειδών, για να μπορέσουμε όλοι να αλληλοβοηθηθούμε!

Η όλη διαδικασία θα λειτουργήσει ως εξής:

1) Αρχικά θα γίνει καταγραφή όσων επιθυμούν να προσφέρουν και παράλληλα όσων επιθυμούν να ωφεληθούν από το πρόγραμμα αυτό καθώς επίσης και τα είδη που χρειάζονται.

2)  Στο δεύτερο στάδιο, θα αρχίσει η συλλογή και ομαδοποίηση των προσφερόμενων ειδών.

3) Τέλος στο τρίτο στάδιο θ' αρχίσει ο προγραμματισμός για το που θα διατεθούν τα προσφερόμενα είδη και θα γίνει η παράδοση τους από εθελοντές και μέλη της Κερκυραίων Πρωτοβουλία.

Ελπίζουμε στην στήριξη όλων σας και επίσης θα χαρούμε πολύ όσοι έχετε τη διάθεση, να συμμετέχετε στην υλοποίηση της δράσης αυτής!

Πληροφορίες για τη δράση αυτή: 
26610 34066 ( Ώρες καταστημάτων )
693 7255366 Wind
695 1324892 Vodafone
693 7255366 Cosmote

 politonexousiamko@hotmail.gr, kerkyraionprotovouliamko@yahoo.gr
http://politonexousia.blogspot.com/ και στο Facebook: Κερκυραίων Πρωτοβουλία - Πολιτών Εξουσία ΜΚΟ(ομάδα), Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ (προφίλ ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου