Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Αποτελέσματα της δράσης "Μαθαίνω για την ανακύκλωση".

  
      Την Παρασκευή, 11/05/2012 μέλη της Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ, παρεβρέθηκαν στο  13ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας και ενημέρωσαν τους  μαθητές πάνω σε θέματα ανακύκλωσης και καθαριότητας. Με βασικό σλόγκαν " Μαθαίνω για την ανακύκλωση ", προβλήθηκε ένα ενημερωτικό βίντεο στους μικρούς μας φίλους και έγιναν και κάποιες απαραίτητες διευκρινήσεις. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι ερωτήσεις των μαθητών, που πραγματικά πολλές από αυτές, μας έδειξαν ότι τα νέα αυτά παιδιά, έχουν ευαισθησίες και όρεξη να αλλάξουν την νοοτροπία που έχουμε, πολλοί από εμάς τους μεγαλύτερους, να μην σεβόμαστε το περιβάλλον! Συνολικά ενημερώθηκαν 101 μαθητές και στο τέλος της ενημέρωσης μας, δόθηκαν σε όλα τα παιδιά ειδικά φυλλάδια για την ανακύκλωση και επίσης πιστοποιητικό συμμετοχής στη δράση αυτή! Επίσης φυλλάδια και οδηγίες δόθηκαν στους δασκάλους του 13ου Δημοτικού και από την νέα σχολική χρονιά θα μπουν και ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης μέσα στο σχολείο!
    Η Κερκυραίων Πρωτοβουία ΜΚΟ, ευχαριστεί θερμά το διευθυντή του 13ου Δημοτικού σχολείου Κέρκυρας κ. Γαστεράτο Δημήτρη, καθώς επίσης και τους δασκάλους, για την πολύτιμη βοήθεια  και την καλή συνεργασία που είχαμε μαζί τους!
    Η δράση "Μαθαίνω για την ανακύκλωση" δεν σταματά εδώ, θα είναι συνεχής και θα συνεχιστεί και σε άλλα σχολεία της Κέρκυρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου