Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

"Δράση αλληλεγγύης για ευπαθείς ομάδες πλυθυσμού"

       Τα μέλη της  Πολιτών Εξουσία, αντιλαμβανόμενα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλοί συνάνθρωποι μας, λόγω της οικονομικής αθλιότητας που έχει περιέλθει η χώρα μας, αποφάσισαν μία κίνηση αλληλεγγύης, προς όλους όσους αδυνατούν να δώσουν χρήματα για κάποιες ιατρικές ανάγκες τους. Έτσι λοιπόν την Τετάρτη, 14/12/2011 από τις 12:00 μμ έως τις 17:00 μμ, τρία μέλη της Πολιτών Εξουσία, θα προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, σε όσους έχουν προβλήματα και επιθυμούν να εξεταστούν!!! Οι τομείς του εθελοντισμού που θα προσφερθούν οι υπηρεσίες, είναι οι εξής:
1)   Δωρεάν οδοντιατρικός έλεγχος : Ο οδοντίατρος Σπύρος Κουλούρης, θα πραγματοποιήσει έλεγχο, θα δώσει πολύτιμες συμβουλές που αφορούν την στοματική υγιεινή και θα λύσει τυχόν απορίες σας.

2)Δωρεάν παιδιατρικός έλεγχος : Η παιδίατρος Κορνέλια Ζούντελε, θα πραγματοποιήσει παιδιατρικό έλεγχο, θ΄απαντησει στα ερωτήματα σας και θα σας συμβουλεύσει για την σωστή αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων.
 3) Δωρεάν έλεγχος βάρους και συμβουλές διατροφής : Η διαιτολόγος Σταύρου Ανδριάνα θα πραγματοποιήσει ζύγισμα, καθορισμό του δείκτη μάζας σώματος, λιπομέτρηση, καθώς επίσης θα λύσει απορίες και θα συμβουλεύσει για έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής!

Η εξέταση θα γίνει στην οδό, Ιακώβου Πολυλά  24, στον 3ο όροφο ( Πεζόδρομος ).

Όσοι θέλετε να συμμετέχετε σε  κάποια από τα παραπάνω, προκειμένου να κρατήσετε θέση, παρακαλώ επικοινωνήστε με τη γραμματεία της Πολιτών Εξουσία στα τηλέφωνα :

Σταθερό: 26610 34066 ( Ώρες καταστημάτων )
Wind : 639 7255366 
Vodafone: 695 1324892






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου