Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Δελτίο Τύπου

   Η Πολιτών Εξουσία ΜΚΟ ( Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση) με χαρά σας πληροφορεί, ότι ολοκλήρωσε και τις τελευταίες τυπικές λεπτομέρειες της ίδρυσης της! Μπορεί οι γραφειοκρατικές λεπτομέρειες να μας καθυστέρησαν λίγο από τον σκοπό μας, αλλά πλέον είμαστε έτοιμοι για πράξεις! Η Πολιτών Εξουσία ΜΚΟ, αποτελείται από άτομα, απλούς πολίτες, που αγανακτισμένοι από τις καταστάσεις που βιώνουν όλοι καθημερινά, αποφάσισαν να κάνουν κάτι για το νησί τους!
   Θέματα οικολογίας, πολιτισμού, κοινωνικής αλληλεγγύης, επικαιρότητας, αλλά και εθελοντισμού, είναι αυτά που θα αποτελέσουν την σφαίρα των δραστηριοτήτων της ΜΚΟ! Θα ασκηθεί  πίεση όπου χρειαστεί προκείμενου οι στόχοι να επιτευχθούν!
Καλούμε όλους τους ευσυνείδητους κατοίκους του νησιού της Κέρκυρας να μας στηρίξουν σε αυτή την προσπάθεια, με οποίο τρόπο μπορούν. Μπορούμε σαν απλοί πολίτες να κάνουμε τη διάφορά, μπορούμε σαν απλοί πολίτες να αναδείξουμε το νησί μας και να το φέρουμε σε καλύτερη θέση από τη σημερινή, μπορούμε να βοηθήσουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, μπορούμε να κάνουμε πολλά αν πραγματικά το θέλουμε και το προσπαθήσουμε. Μπορούμε αν είμαστε πολλοί!  Οργανώσεις πολιτών στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο, έχουν αποδείξει ότι μπορούν!!! Γιατί όχι και εμείς!
    Δεν χρειάζεται υπερβολικός χρόνος για να πάρεις μέρος, απλά όρεξη και θέληση για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας!
Αν λοιπόν θέλεις να ενημερωθείς και να συμμετέχεις σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται, στάσου δίπλα μας!!! Η οποιαδήποτε βοήθεια σου, θα είναι πολύτιμη! Στοιχεία επικοινωνίας: 639 7255366 – 695 1324892 – 693 2467362 και στο σταθερό: 26610 34066 από τις 09:00 – 14:00, ‘η στείλε μας E- mail στο politon.exousia@gmail.com και στο politonexousiamko@hotmail.gr.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου