Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ «ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑ»

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ «ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑ»


       Στόχος της ανακοίνωσης αυτής, είναι να δείξουμε τις προθέσεις της παράταξης μας, όσο πιο νωρίς γίνεται! Γι’ αυτό απευθύνουμε γενικό κάλεσμα και γενικό προσκλητήριο προς όλους τους πολίτες της Κέρκυρας….. όλους !
Όσες και όσοι νιώσατε απαξιωμένοι τα τελευταία χρόνια, αν πραγματικά αγαπάτε το νησί και μπορείτε υπεύθυνα να προσφέρετε, τις ιδέες σας και τις υπηρεσίες σας, ελάτε να στελεχώσουμε το ψηφοδέλτιο μας. Μας χωράει όλους, πάρτε θέση στις αποφάσεις για το μέλλον μας.
Χωρίς διακρίσεις, από όπου και αν προέρχεστε πολιτικά. Από την χώρα και τα χωριά, με μοναδικό κριτήριο την ευθύνη απέναντι στην τύχη του νησιού, απέναντι στις τύχες μας. (Τυπικό κριτήριο είναι μόνο η συμπλήρωση του 18ο έτους της ηλικίας  και η γνώση γραφής και ανάγνωσης). Ο επικεφαλής και κυρίως η ολομέλεια της παράταξης  «ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑ» σας πληροφορεί ότι όλες οι αποφάσεις  παίρνονται συλλογικά και με δημοκρατικό τρόπο. Είμαστε μια νέα και πρωτοποριακή παράταξη για τα δεδομένα του ελληνικού πολιτικού κατεστημένου, ίσως και του ευρωπαϊκού…θα εκπλαγείτε! Είμαστε σίγουροι ότι συμφωνούμε σε όλα, μια που κοινός μας σκοπός είναι  να δείξουμε στο ανίκανο πολιτικό παρελθόν του νησιού μας  ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε μόνοι μας, εμείς «οι απλοί πολίτες»!  Δεν υπάρχουν πια άλλα περιθώρια, σήμερα που όλοι βιώνουμε την παρακμή, σε κάθε επίπεδο και με ορατό τον κίνδυνο της πείνας και του μεσαίωνα. Σήμερα, που μόνο ανεκπλήρωτα όνειρα μας επιτρέπουν να έχουμε.  Ελάτε, κυρίως η νεολαία, «να τους την πούμε»! Ίσως μόνο εμείς, σαν παράταξη πια, να εκφράζουμε επιτέλους το λευκό και το άκυρο.
 Νέοι άνθρωποι, νέα νοοτροπία, φρέσκιες ιδέες, μαζί θα κάνουμε την διαφορά! Διαβάστε το δελτίο τύπου και το πρόγραμμα μας και ελάτε να κουβεντιάσουμε. 
                                            
                                   ΑΝΟΙΧΤΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ
                                              «ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου