Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ

Κερκυραίων Πρωτοβουλία  ΜΚΟ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Προδομένοι ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ

• Η σωτηρία μας ξεκινά από το μυαλό μας και μόνο. 

• Είναι, τουλάχιστον, τρέλα να βάλουμε πάλι τους λύκους να φυλάξουν τα πρόβατα. 

• Η επιπόλαιη εμπιστοσύνη μας στα ΨΕΥΔΗ των ΚΟΜΜΑΤΩΝ εξουσίας, μας έφερε στην σημερινή άθλια κατάσταση. 

• Ας μην αντιπαρατεθούμε αναζητώντας ποιο κόμμα έφταιγε. ΟΛΑ φταίνε και ήδη έχουμε αντιληφθεί ότι χάνουμε το αύριο. 

• Εμείς, στην ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑ λέμε ξεκάθαρα: Διακαής μας πόθος είναι να εξαφανίσουμε εντελώς το απάνθρωπο σύστημα που τρέφεται με ανθρώπινο κρέας, και να κτίσουμε με ισχυρά θεμέλια ένα ΔΙΚΑΙΟ, βάσει του οποίου ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ θα αποφασίζετε για το μέλλον του τόπου μας με πολλαπλά δημοψηφίσματα.                                                                 Για εμάς το Δημοψήφισμα είναι η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!!!!!!  

• Ανυπότακτοι Κερκυραίοι Πολίτες, δεν αντέχουμε πλέον την αιχμαλωσία μας στα δίκτυα των ισχυρών της τοπικής ελίτ και στα κελιά του ΔΝΤ. Μέχρι πότε θα υποφέρουμε εμείς και τα παιδιά μας; 

• Αν, πάλι, είστε ευχαριστημένοι από τα…. Τσακάλια της ολιγαρχίας, που έχουν φορέσει τον μανδύα της Δημοκρατίας, τότε ξαναψηφίστε τους για να ολοκληρώσουν το ….«θεάρεστον» έργο τους. 

Έχετε την ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ να απαλλάξετε πρώτα τους εαυτούς σας και μετά το νησί μας από την μιζέρια και την αθλιότητα. 

• Εμείς δεν αξίζει να ασχοληθούμε με τους «Ολυμπιονίκες» του ΨΕΥΔΟΥΣ και της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ, που πρωταρχικός στόχος τους είναι τα δικά τους και μόνον άνομα συμφέροντα και όχι του συνόλου, γιατί το μόνο που έχουμε να κερδίσουμε είναι να …χάσουμε ό,τι μας έχει απομείνει. 

• Το δράμα που ζούμε εμείς, (και θα το ζήσουν και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας), δεν οφείλεται μόνο στην πανουργία των τοπικών εκπροσώπων μας αλλά και στην καταστροφική επιπολαιότητα μας. 

• Με την ψήφο μας την 7η Νοεμβρίου, μπορούμε ή να αλλάξουμε, ριζικά το μέλλον του νησιού μας, (ψηφίζοντας ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑ), ή να καταστρέψουμε και την τελευταία μας ΕΛΠΙΔΑ. 

• Εξαπατημένοι Κερκυραίοι. Σήμερα μη νομίζετε ότι σας μιλούν ο Μικάλεφ, ο Τρεπεκλής, ο Αυλωνίτης, το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, το ΚΚΕ. Σας μιλούν τα δόλια και ανόσια συμφέροντα, των πάσης φύσεως εργολάβων, που αφαιρούν το ψωμί των παιδιών μας. 

• Σας μιλούν τα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης δια στόματος των υπαλλήλων τους. 

• Δώστε τέλος σε αυτούς τους μηχανισμούς που χρηματοδοτούνται από τους πλούσιους με τις ψήφους των εργαζομένων, για να προστατεύουν τους μεν από τους δε. 

Με την Άμεση Δημοκρατία της «ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ», οι πολλοί θα κερδίσουν πολλά και οι λίγοι θα χάσουν περισσότερα. 

• Το νησί μας έχει μεγάλο πλούτο τον οποίο, μέχρι τώρα, λυμαίνονται τα αρπακτικά. Δεν θα παχύνουμε άλλο τα προγούλια τους και τα …προκοίλια τους. 

• Δεν χρειάζεται να ξέρουμε εμείς πολλά. Η δύναμη της πλειοψηφίας του λαού της Κέρκυρας είναι σοφή και δίκαιη. 

Η ορθή κρίση της πλειοψηφίας μέσω δημοψηφισμάτων, φτάνει απέναντι στην ευφυΐα και μόρφωση των άλλων, που αποδείχτηκαν άκρως επικίνδυνοι για το νησί μας, γιατί τους έλειπαν το ήθος και η ορθή κρίση για το καλό του συνόλου. 

• Και ιδού μερικές κρίσιμες προτάσεις μας που αποτελούν τη βάση του προγράμματός μας: 

• Εφόσον αποφασίσετε να κατασκευαστεί ο άξονας Βορρά-Νότου έχουμε τη λύση. Ξεκινάμε με την κατασκευή δυο τούνελ, το ένα στον Άγιο Παντελεήμονα και το άλλο στους Αγίους Δέκα, χωρίς καν να χρειάζονται απαλλοτριώσεις, και από τις εξορύξεις που θα πραγματοποιήσουμε θα κερδίσουμε αδρανή υλικά για να καλύψουν τις οικοδομικές μας ανάγκες τα επόμενα πέντε τουλάχιστον χρόνια. 

• Να γίνει και η Κέρκυρα Λιμένας Β’ κατηγορίας, για να φύγουν οι πανάρχαιες παντόφλες και να έρθουν σύγχρονα και γρήγορα πλοία. 

• Εγγυόμαστε ότι δεν θα πέσει ούτε μια σακούλα σκουπίδια στη χωματερή Τεμπλονίου και ο Χ.Υ.Τ.Α. Λευκίμμης θα μετατραπεί σε ένα πάρκο πολλών χρήσεων, που θα φέρει το όνομα της αδικοχαμένης μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, της Μαρίας Κουλούρη. Με το σχέδιο μας Επαναμοιβή (ΕΠ.ΑΝΑ.ΜΕΙ.ΒΙ. Επαναχρησιμοποίηση, Ανακύκλωση, Μείωση, Βιοκαύσιμα), θα διαχειριστούμε τα σκουπίδια στην πηγή και έτσι θα παράγουμε μεγάλο πλούτο από τους τόνους σκουπιδιών και αποβλήτων και θα απολαμβάνουμε μια πανέμορφη και κυρίως ΚΑΘΑΡΗ Κέρκυρα. Παράλληλα, δημιουργούμε και πολλές νέες θέσεις εργασίας. 

• Θα πατάξουμε για πάντα τις κεφαλές της διεφθαρμένης Λερναίας Ύδρας που λέγεται Δημόσια Διοίκηση Κερκύρας και θα εξετασθεί το πόθεν έσχες τους και πως διορίστηκαν. Αυτό σημαίνει ότι θα διοριστούν νέοι επιστήμονες, εντελώς μα εντελώς αξιοκρατικά, χωρίς όμως να στερήσουμε την εργασία κάποιων που κατέλαβαν αυτές τις θέσεις με την αξία τους, που όμως θα ξέρουν εκ των προτέρων ότι αν δεν αποδώσουν τα δέοντα για τον Κερκυραίο πολίτη, θα βρεθούν την επομένη στιγμή στους δρόμους της ανελέητης ανεργίας και της πείνας. 

• Το δίκτυο ύδρευσης θα εκσυγχρονιστεί, για να παρέχει επάρκεια ποσίμου νερού, ώστε ο πολίτης να μην στερείται το πιο πολύτιμο αγαθό για την επιβίωση του και προ πάντων να μην το πληρώνει πανάκριβα. 

• Θα αλλάξουμε το πολεοδομικό σύστημα και θα μειώσουμε τα έξοδα των αγοραπωλησιών των ακινήτων, για να αναπτυχθεί το πρωτοκύτταρο της οικονομίας, η οικοδομή. 

• Θα δημιουργηθούν νέες προοπτικές για τον τουρισμό μας, με εναλλακτικές λύσεις. Πρέπει να αξιοποιήσουμε τις υποδομές. (Καλύτεροι δρόμοι, αξιολογότερες υπηρεσίες και άλλα πολλά). Γιατί ήλιο, θάλασσα και πράσινο έχουν και αλλού. 
• Για παράδειγμα, θα δημιουργήσουμε ένα θαλάσσιο βιότοπο στην Παλαιοκαστρίτσα με βυθισμένα πλοιάρια και την εκτροφή μέσα σε αυτά θαλασσίων πλασμάτων (ψάρια, μαλάκια, κοράλλια κλπ.), για να προσελκύσουμε ένα σεβαστό ποσοστό, από τα δέκα εκατομμύρια των ευκατάστατων ερασιτεχνών δυτών της Ευρώπης. 

Θα φροντίσουμε τον ελαιώνα μας, ώστε να αυξήσουμε τη παραγωγή του εκλεκτού ελαιολάδου μας και θα ενθαρρύνουμε τη βιολογική παραγωγή του. 

• Δεν θα αφήσουμε τους αγρότες μας στη σημερινή οικτρή κατάσταση. Θα ενισχύσουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό τη γεωργία και την κτηνοτροφία. Παράδειγμα: Θα επιστρέψουμε τη Λαϊκή Αγορά σε αυτούς που πράγματι τους ανήκει και τη δικαιούνται, δηλαδή τους αγρότες μας και τους κτηνοτρόφους μας και όχι στον κάθε έμπορο των χημικών προϊόντων απροσδιορίστου προέλευσης. Θα δημιουργήσουμε πλανόδιες λαϊκές αγορές στα κεφαλοχώρια μας για τους παραγωγούς μας. Επίσης, όλοι όσοι θέλουν να εκθέσουν τα μεταχειρισμένα αντικείμενά τους στον καταναλωτή προς αγορά, θα ενισχυθούν, με την προϋπόθεση να πωλούν σε προσιτές τιμές. 

• Υπάρχει διαθέσιμος αμφίβιος περιστρεφόμενος εκσκαφέας στην απίστευτα προσιτή τιμή των 80.000 ευρώ, που σημαίνει ΤΕΡΜΑ στην εκμετάλλευση, στις προμήθειες και τις μίζες ΚΑΙ ο νοών νοήτω. (σσ: Αυτό το μηχάνημα έχει τη δυνατότητα να εκβαθύνει τα τέλματα και να καθαρίζει παράλληλα τόνους από φύκια και άμμο). 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ 

• Δώστε εξουσία στην ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, που σημαίνει με απλά λόγια, δώστε εξουσία σε εσάς τους ιδίους. Μόνο και μόνο με τη δύναμη του δημοψηφίσματος, δεν θα υποφέρετε μία ολόκληρη θητεία των εκτελεστικών οργάνων της κίνησης ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, γιατί σε 18 μήνες θα ξανααποφασίσετε, εάν θέλετε να παραμείνουμε, να συνεχίσουμε το έργο μας ή να παραιτηθούμε, εάν δεν είσαστε ευχαριστημένοι από αυτό. 

• Ελάτε μαζί μας να πολεμήσουμε την κοινή μιζέρια μας και να είστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρχουν θύματα μεταξύ μας. 

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ; Με την ψήφο σας θυμίστε σε κάποιους που έφεραν τον παράδεισο που λέγεται Κέρκυρα κοντά στην απόλυτη καταστροφή, τη διεύθυνση τους και τον ταχυδρομικό τους κώδικα! 

• Δώστε ένα τέλος στην καρέκλα και τους καρεκλοκενταύρους. 
• Οι λύσεις υπάρχουν για όλα τα προβλήματα που μαστίζουν για πολλές δεκαετίες τον τόπο μας, αλλά οι καρεκλοκένταυροι που μας διοικούσαν μέχρι τώρα δεν τις θέλουν γιατί δεν βολεύει τις βαθιές τσέπες τους. 
• Το πρόγραμμα της κίνησης των ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ είναι απλό και συνοψίζεται σε δυο λέξεις:                                                                                       ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

Ας γίνει σεβαστή επιτέλους, η θέληση της πλειοψηφίας των πολιτών. 
ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑ 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 
Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου